RIA Klaffeventil

 

Type: Klaffeventil

Modus: Nedstrøms

Medium: Overvann

Dimensjon: DN100 - DN1200

Materiale: PE, 316

Anvendelse: Beskyttelse mot tilbakeslag

Egenskaper: Korrosjonsbestandig, rimelig løsning

Lang levetid

Korrosjonsbestandige materialer gir lang levetid.

Lav kostnad

Enkel og rimelig tilbakeslagsventil for overvann.

Stor utvalg

Mange monteringsalternativer og dimensjoner.

Våre PE Klaffeventiler fra RIA er enkle tilbakeslagsventiler for overvann. Ventilene er produsert i korrosjonsbestandige materialer (PE og 316). Dette gir med lang levetid og lavt vedlikeholdsbehov. Den lave vekten sørger for enklere håndtering og montering. Klaffventilene er tilgjengelig i flere utgaver med mange monteringsalternativer. Vi kan også levere tilpassede løsninger. Dimensjonene fra DN200 og oppover leveres uten mekaniske hengsler (klaffen er hengslet men en gummi-list).

Funksjon

Klaffen er enten mekanisk hengslet (opp til DN150), eller den er hengslet med en gummilist (Fra DN200). Ved stigende nedstrøms vannstand vil klaffen presses mot tetteflaten. Ventilen vil være lukket så lenge vanntrykket nedstrøms er større enn oppstrøms. De fleste modellene er dimensjonert for sperretrykk opp til 5 MVs (Se datablader for detaljer). Ved å inkludere ekstra vekt på klaffen, kan åpningstrykket økes hvis ønskelig (gjelder ikke alle modeller).

Alternativer

Klaffventilene finnes i flere utgaver. Det som skiller modellene er i all hovedsak måten de monteres og hvilken rørtype og rørdimensjon de skal monteres mot. Vi tilbyr klaffeventiler for de fleste applikasjoner og rør-dimensjoner. Vi tilbyr også rektangulære klaffer og skreddersydde løsninger. For oversikt og detaljert informasjon, se datablader.

PVC spiss - modell KVR

Rett monteringsplate - modell KVF

Innstikk i Betongrør - modell KVI-B

PVC muffe - modell KVM

Buet monteringsplate- modell KVB

Rektangulær åpning - modell KKL

Innstikk i rør - modell KVI

Med rørflens- modell KVD

For renne montasje - modell IKV